Cautare

1003 de rezultate pentru "trafic de tate" (4.77 secunde)
Dupa aderare, magazinele din aeroporturile internationale ar putea comercializa din nou marfuri in regim duty-free, dupa ce Guvernul a interzis acest tip de comert in aeroporturi in 2002, potrivit unui proiect de lege elaborat de Ministerul Finantelor Publice (MFP).
In zilele de 20 si 21 mai a.c.
Alternativa aleasa de posesorii de autoturisme este pusa pe seama reducerii costului combustibilului.
Volvo a lansat oficial noul XC70 o data cu deschiderea Show-ului Auto de la Geneva. ... XC70 - dincolo de toate - este un Volvo, iar acest "amanunt" atrage dupa sine standardele de cinci stele in ceea ce priveste siguranta activa si cea pasiva.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Durata convorbirilor realizate in retelele de telefonie mobila in primul semestru a totalizat 9,7 miliarde de minute, in crestere cu 24% fata de rezultatul din perioada ianuarie-iunie 2006, in timp ce traficul in infrastructura de telefonie fixa a scazut cu 4,8%, la 3,9 miliarde de minute.
Dupa punerea in exploatare a viitorului Canal Dunare-Bucuresti - a carui finalizare va fi reluata in anii urmatori, dupa ce a fost sapat pe o portiune de peste 60% din lungimea sa totala inainte de 1989- cea mai mare parte a marfurilor care circula pe relatia Constanta-Bucuresti (cereale, marfuri generale, marfuri vrac, etc.), pe infrastructura rutiera si feroviara va fi preluata de transportul fluvial pe Dunare si pe canalele navigabile romanesti, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Ovidiu Cupsa, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
Grupul pentru Dialog Social (GDS) cere candidatilor la functiile de premier si ministru al Transporturilor sa urgenteze constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, recomandand ca portiunea care ocoleste oraul Busteni si tronsonul Sinaia-Predeal sa fie tratate cu prioritate.
Tinand cont de faptul ca economia este, la ora actuala, afectata de criza si ca pe canalele aflate in administrarea Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta se transporta marfuri, se asteapta ca in cursul anului 2009 traficul pe aceste artere navigabile sa scada la 24 milioane tone capacitate sau chiar la mai putin decat aceasta cantitate.
DN 66 Rovinari - Targu Jiu a intrat, in sfarsit, in atentia Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, dupa ce in 21 de luni scurse de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor, constructorul, o firma din Ungaria, nu a rea-lizat decat 3,51% din acestea.
Luna iunie a adus un record de trafic pentru site-ul stirileprotv.ro, potrivit datelor oferite de SATI.
Proiectantii semaforizarilor de pe Rocada Craiovei ne-au luminat cu o gluma: giratoriul de la Consul trebuia musai semaforizat, fiindca este o mare piata urbana.
Comisia pentru efectuarea cercetarii prealabile in vederea declararii utilitatii publice pentru lucrarea de interes national "Magistrala 5 Metrou Drumul Taberei - Pantelimon - tronson Drumul Taberei - Universitate", formata din reprezentantii ministerelor Transporturilor, Dezvoltarii si de Finante, reprezentantii sectoarelor 1, 3, 5 si 6 si conducerea Primariei Municipiului Bucuresti - prin Primarul General prof.
Bugetul local va pierde peste 60.000 de lei prin eliminarea autorizatiilor speciale de transport. De la sfarsitul lunii viitoare, va intra in vigoare ordonanta de guvern care inlocuieste cu sanctiuni taxele speciale pentru camioanele a caror incarcatura depaseste opt tone pe osie.
Lansat in premiera la Salonul Auto International de la Geneva in luna martie a acestui an, noul model Honda CR-Z se prezinta ca un coupe cu aspect agresiv, care va atenta la o parte din clientii Volkswagen Scirocco sau Peugeot 308 RCZ.
Lansat in premiera la Salonul Auto International de la Geneva in luna martie a acestui an, noul model Honda CR-Z se prezinta ca un coupe cu aspect agresiv, care va atenta la o parte din clientii Volkswagen Scirocco sau Peugeot 308 RCZ.
Pasajul subteran de la Razoare va fi construit deasupra metroului, din Drumul Taberei, direct la Eroilor. In sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti a fost aprobat un proiect privind realizarea pasajului subteran de la Razoare.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, a participat marti, 29 martie 2011, la evenimentul de inaugurare a noului terminal in forma de vioara al aeroportului Henri Coanda Otopeni.
Cum vad ziaristii de la Reuters Romania, tara fara autostrazi Agentia Reuters relateaza intr-un reportaj dur despre situatia soselelor din tara noastra, intitulat "Drumurile Romaniei catre nicaieri", o intalnire dintre ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si mai multi investitori germani.
google-analytics.com